In september gaan we weer van start met workshops waarbij het zelfbewustzijn en het aanspreken van de innerlijke wijsheid van elke deelnemer centraal staat en op creatieve wijze uitgedaagd zal gaan worden. Een innerlijke en avontuurlijke ontdekkingsreis!

Heb je belangstelling en/of zou je meer informatie willen ontvangen over inhoud, data, tijd en kosten? Stuur dan een mailtje naar:

margreet@levenskleur.nl of annet@ennoia.nl

We gaan, indien mogelijk, in september ook weer van start met de praktijkgerichte leergang: De Lichtdrager. Het accent hiervan zal liggen op het aanspreken en verlevendigen van een doorgaande innerlijke ontwikkelingsweg. Een scholingsweg gericht op herstel van contact met je essentie en bewustwording van je grotere zielenbestemmingsplan. De leer-route die we hierbij gaan is de weg van co-creatie: Bewuste mede-schepper worden van jouw eigen persoonlijke leven en van de samen-leving. Alle wijsheid zit in jou, evenals het antwoord op al je vragen. Jij draagt de oplossing mee in jou. Hoe kun je je daarvoor openstellen? Er een uitwisseling mee aangaan.

www.ennoia.nl
www.levenskleur.nl