Achtergrond Margreet van Impelen (1974)

Als jong kind en als puber en jong volwassene vond ik de wereld onveilig, vreemd en voelde ik mij er niet thuis. In het ‘meedoen’ met de rest probeerde ik te overleven. Zo raakte ik steeds meer vervreemd van mijzelf. Een burn-out en een ‘niets’ waard voelen bracht mij op het pad van innerlijke ontwikkeling. Zo terugkijkend kan ik de wijsheid in de gebeurtenis hiervan in zien.

Ik ben getrouwd en moeder van twee bijna volwassen kinderen. Ik ben in het onderwijs werkzaam geweest als leerkracht en als intern begeleider. Ik heb mij de afgelopen jaren verder ontwikkeld in het creatief intuïtief coachen en begeleiden van volwassenen en kinderen. Mijn passie is het om je mee te nemen van buiten naar binnen. Een omkering van perspectief; Thuiskomen in Jezelf. Ik ben deze ontwikkelingsroute zelf ook gegaan en zo vertrouwd geraakt met deze creatieve route.

 Het heeft vitaliteit, levenslust en levensvreugde gebracht. Dát is ook de inspiratiebron, intentie en motivatie, voor het faciliteren van een veilige ruimte voor jou in deze creatieve, intuïtieve, wijze van werken. Ik wil mij graag inzetten voor de levenskunstenaar in iedereen. Welke voorwaarden kun je scheppen om open en ontvankelijk te zijn? Hoe kun je met je aandacht in het moment zijn, in het nu? Oké te zijn zonder houvast? Schoonheid en verwondering toelaten in je leven. Vanuit een innerlijke veiligheid/verbondenheid met jeZelf de verbinding met de ander/de omgeving aangaan. Te her-scheppen en mee-scheppen vanuit eigen-waarde. Daar ondersteun ik je vanuit een liefdevolle benadering graag bij.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *