Titel sluierschilderij: Scheppingskracht

Sluieren betekent werken met de etherische frequentie van de kleuren. Een heerlijk en speels proces, waarbij geen schilderervaring nodig is. Het zetten van de sluiers zonder te weten wat er gaat ontstaan is een magisch proces, het verbind je met vreugde en houd je uit de prestatielaag.

Sluieren kan een ingang zijn om je tot je Zelf te brengen tot het eigen middelpunt en van daaruit weer naar buiten. Intuïtief schilderen is een middel om jezelf uit te drukken, om iets van jezelf uit te beelden. Kleur is een kracht met bepaalde eigenschappen. Door in het trillingsveld van je schilderij te zijn en ernaar te kijken openbaart zich heel natuurlijk dat wat gekend en gezien wil worden.

Ongeveer 1x per maand stemmen we met elkaar af op het stille midden in  onszelf. Om van daaruit te schilderen met kleur en water, na een korte meditatie. Met de techniek van het sluieren, ontsluier je beelden vanuit de ziel. Een waardevol proces in het leren verstaan van de eigen innerlijke beeldentaal. In een klein groepje komen we bij elkaar. Het proces is individueel en tegelijkertijd is er ook de kracht van het samenzijn en elkaar inspireren.

Doel:

Directe verbinding scheppen tussen het gebied van het onbewuste en het bewustzijn. Het probeert ervaringen vanuit de bron van Essentie aan het licht te brengen en over te dragen via beelden.

Wat er in de beleving van degene die schildert gebeurt, is minstens even belangrijk als het schilderij wat ontstaat (=resultaat).

De communicatie is essentieel! Zowel het innerlijk gesprek als de gezamenlijke uitwisseling zijn een bron van inspiratie.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Kosten: 15,00 euro per keer of 60,00 per cyclus van 4 keer.

Voor materiaal wordt gezorgd evenals koffie of thee met iets lekkers.

Contact: margreet@levenskleur.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *