Creatief leren leven. De levenskunstenaar in jou.

Ons gedrag in het dagelijks leven wordt gekleurd door allerlei herinneringen. Herinneringen die opgeslagen liggen in ons instinctieve bewustzijn vanaf onze geboorte. Als de ijsberg onder water; het is er wel, je ziet het niet. Dit gekleurde palet van herinneringen op het witte doek heeft een grote invloed op je dagelijks leven. Het is gestolde energie die steeds repeterend in je dagelijks leven verschijnt. Soms heb je wel in de gaten dat het met iets uit het verleden te maken heeft en heb je erop gereflecteerd, maar gebeurt er niet iets wezenlijks anders. Door samen vanuit een liefdevolle creatieve benadering dit gekleurde palet aan herinneringen of die gestolde energie te onderzoeken, kan deze bewust geworden, nu herkend en begrepen energie weer gaan stromen. Bekrachtigd vanuit de intuïtieve wijsheid in jou en kan er via jou als regisseur een nieuwe samenhang ontstaan.

Vanuit je huidige bewustzijn verbonden met je innerlijke wijsheid wordt vervolgens de vrijgekomen energie opnieuw bewust gericht. Gedragen door de eigen intuïtieve wijsheid. Je herschept als het ware je eigen levensroute.

De creatieve begeleiding bestaat uit: Veiligheid en geborgenheid waarborgen vanuit aanwezig zijn; vragen stellen, onderzoeken en ontdekken vanuit gezamenlijk intuïtief afgestemde ruimte en verbonden met het verlangen en de vraag om helderheid en inzicht te ontvangen.

Wat kun je van mij verwachten?

In mijn creatieve begeleiding benader en vertrouw ik  op de wijsheid die aanwezig is in de coachee, waarbij het accent ligt op het proces van zelfwerkzaamheid, zelfbesef/bewustzijn ontwikkelen, inzicht en integratie van mogelijkheden.

Ik gebruik verschillende invalshoeken en werkwijzen:

Inzicht in aanwezige communicatieprocessen: Ontdekken van gedachten en gevoelens en behoeftes. De innerlijke communicatie met jezelf en deze tot expressie brengen in de buitenwereld.

Lichaamsbewustzijn: zelfkennis en inzicht ontwikkelen.

Reflectie en zelf-reflectie: door middel van je ervaringen in het dagelijks leven ontdekken waar verandering mag komen.

De ervaringscirkel: ontdekken en uitproberen van nieuwe mogelijkheden.

Visualisatie: Middels visualiseren kunnen we een deurtje openen naar het onderbewuste. Deze toegang geeft de mogelijkheid oude patronen/overtuigingen te herscheppen.

Creatieve coaching: Opdrachten voor thuis om het proces in jezelf te ondersteunen.

Voetreflex massage: Voor ontspanning en gronding en het activeren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Heb je een vraag? App of bel: 06-20744420

Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.

margreet@levenskleur.nl

Parkstraat 24, 4021 CB Maurik

Kosten: 30 euro per consult inclusief online ondersteuning via mail of videobellen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *