Voetreflexmassage: Sta stil bij jezelf en geniet van de voetreflex behandeling .

Voetreflex massages zijn een weldaad voor lichaam en geest. Een voetreflex massage kun je zien als een complete lichaamsmassage, maar dan via de voeten. Het nodigt uit tot het maken van gevoelscontact met je lichaam op subtiele wijze.

In de eerste plaats is een voetreflex massage bijzonder ontspannend. De massages zijn zacht en de werking is zeer subtiel. Ideaal voor wie (over)gevoelig is voor prikkels. Denk hierbij aan hoog gevoelige kinderen, pubers, volwassenen. De ontspannende voetreflex massage is een weldaad om uit je denken en in je lijf te stappen. Ontspanning brengt de geest en het lijf tot rust en meer in harmonie. Wanneer je meer tot rust komt ontstaat er ruimte. Ruimte om de verbinding met jeZelf te herstellen. In verbinding zijn met jeZelf geeft rust, een aanwezig zijn in het moment, veilig en geborgen. Het is je natuurlijke staat van ZIJN. Altijd beschikbaar. In onze huidige maatschappij met al de af-en verleidingen makkelijk om aan voorbij te gaan. Wanneer je deze verbinding weer herkent en erkent is er een ankerpunt in jeZelf, waar je altijd in en op kunt terugvallen.

Tevens wordt het lichaam gestimuleerd om zelf een eventuele disbalans te herstellen via de voetreflex massages. De bloed en energie doorstroming worden verbeterd, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en voedingstoffen beter worden opgenomen. Feet YourSelf is een fijne en heerlijke aanvulling op de mogelijkheden bij Levenskleur; centrum voor innerlijke wijsheid.

Wanneer geen voetreflex massages:

In sommige situaties kan er geen voetreflex massage worden gegeven. Bij onze kennismaking vraag ik dan ook of er eventuele lichamelijke klachten zijn.

Bij onderstaande situaties geef ik geen voetreflex massages:

Koorts, algemene infectieziekten, teveel pijn, extreme vermoeidheid en uitputting, algemeen onwel zijn, ontstekingen, trombose, zwangerschap, voetschimmel over grote delen van de voeten.

De voetreflex massage van 60 minuten voor volwassenen bestaat uit:

De ontspannende voetmassage met een speciale voetenwax gevuld met etherische oliƫn.

De praktijkruimte waarin ik werk straalt warmte en rust uit. Met geuren, muziek en aandacht ontvang jij jouw moment van ontspanning. Ook vind ik het belangrijk om niet, of zo min mogelijk te spreken tijdens de voetreflex massage, zodat jij je volledig kunt ontspannen.

Deze voetreflex massage kost: 25,00 euro. Waarvan 2,50 ten goede komt aan stichting kinderhulp.

De voetreflex massage voor kinderen kost 15,00 en duurt 30 minuten.

margreet@levenskleur.nl of 06-20744420

De voeten als spiegel van het lichaam
 

Comments are closed.