Voetreflexmassage

Voetreflex massages zijn een weldaad voor lichaam en geest. Een voetreflex massage kun je zien als een complete lichaamsmassage, maar dan via de voeten.

In de eerste plaats is een voetreflex massage bijzonder ontspannend. De massages zijn zacht en de werking is zeer subtiel. Ideaal voor wie (over)gevoelig is voor prikkels. Denk hierbij aan hoog gevoelige kinderen, pubers, volwassenen. De ontspannende voetreflex massage is een weldaad om uit je denken en in je lijf te stappen. Ontspanning brengt de geest en het lijf tot rust en meer in harmonie. Wanneer je meer tot rust komt ontstaat er muite. Ruimte om de verbinding met jeZelf te herstellen. In verbinding zijn met jeZelf geeft rust, een aanwezig zijn in het moment, veilig en geborgen. Het is je natuurlijke staat van ZIJN. Altijd beschikbaar. In onze huidige maatschappij met al de af-en verleidingen makkelijk om aan voorbij te gaan. Wanneer je deze verbinding weer herkent en erkent is er een ankerpunt in jeZelf, waar je altijd in en op kunt terugvallen.

Tevens wordt het lichaam gestimuleerd om zelf een eventuele disbalans te herstellen via de voetreflex massages. De bloed en energie doorstroming worden verbeterd, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en voedingstoffen beter worden opgenomen. Feet YourSelf is een fijne en heerlijke aanvulling op de mogelijkheden bij Levenskleur; centrum voor innerlijke wijsheid.

Wanneer geen voetreflex massages:

In sommige situaties kan er geen voetreflex massage worden gegeven. Bij onze kennismaking vraag ik dan ook of er eventuele lichamelijke klachten zijn.

Bij onderstaande situaties geef ik geen voetreflex massages:

Koorts, algemene infectieziekten, teveel pijn, extreme vermoeidheid en uitputting, algemeen onwel zijn, ontstekingen, trombose, zwangerschap, voetschimmel over grote delen van de voeten.

De voetreflex massage van 60 minuten bestaat uit:

Een voetenbad inclusief kop koffie of thee.

De voetreflex massage.

Prijs: 25,00 euro waarvan 2,50 gedoneerd wordt aan stichting kinderhulp.

margreet@levenskleur.nl of 06-20744420

De voeten als spiegel van het lichaam
 

Comments are closed.